II Cursa nocturna per la Salut

Data: 7 / març / 2017

El passat 17 de febrer es va celebrar la 2ª cursa Nocturna per la salut. Aquesta va ser organitzada pel col·legi Verge de la Salut - FNJ, de Sant Feliu de Llobregat i l'Ampa del centre, amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi.

Més de 110 voluntaris van vetllar per la seguratat durant els 5km de recorregut i al llarg d'aquest es va subministrar entrepans, brou calent, fruita i beguda... A més a més, set colles de músics van acompanyar la cursa situant-se en diferents punts del recorregut i animant els participants, que enguany van arribar als 949. El més jove, Mateo, d’un any d’edat, i els més experimentats, la Puri i en José, de 76.

El recorregut va passar per l’interior de la Catedral de Sant Llorenç, oferint així una pregària amb l’acompanyament musical de tres professors amb violí, teclats i guitarra. Els beneficis obtinguts, més de 10.000 euros, seran íntegrament donats a benefici de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la lluita contra el càncer infantil, que lidera el Dr. Jaume Mora i el seu equip.