Inici de curs al Seminari Conciliar

Data: 20 / setembre / 2016
Dos nous seminaristes de la diòcesi

Va tenir lloc el passat 19 de setembre, per als seminaristes de Sant Feliu i Barcelona que comencen el curs 2016-2017, amb la presència de l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i del bisbe Agustí Cortés.

Aquest curs, s’incorpora com a nou formador –després de la jubilació de Mn. Josep Serra, amb 25 anys de presència al Seminari– Mn. Joan Pere Pulido, delegat de Pastoral Vocacional de Sant Feliu de Llobregat, que "enfortirà els lligams de fraternitat entre les dues diòcesis", en paraules del rector del seminari Mn. Josep Maria Turull.

Aquest any, de la nostra diòcesi s’hi han incorporat Josep Sellarés, de Vilanova i la Geltrú, i Mateu Gómez, de Vilafranca del Penedès, essent en total 8 els seminaristes diocesans: Joan Francesc Cortès, que col·labora a la Parròquia de Santa Maria, d’Olesa de Montserrat; Samuel Gutiérrez, a la de Sant Joan Baptista, de Sant Feliu de Llobregat; Xavier Montané, a la de Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú; Javier Ojeda, a la Catedral de Sant Llorenç; Jordi Mondragón, a la Parròquia de Sant Vicenç Màrtir, de Sant Vicenç dels Horts; Mario Pardo, que en la seva etapa pastoral es troba a la Parròquia de Sant Joan, de Viladecans.