Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Portal de la transparència

 

OrganigramaL’estructura diocesana s’ha definit segons las prescripcions del Dret Canònic i d’acord amb les necessitats pastorals, intentant una més fàcil, àgil y humana dinamització i coordinació de la vida diocesana.

La Cúria diocesana està situada al carrer d’Armenteres, 35, 08980 Sant
Feliu de Llobregat, i acull en el mateix edifici, anomenat Casa de l’Església, tots els serveis diocesans, la vivenda episcopal i diferents espais per a les trobades diocesanes.

La Cúria diocesana és un mitjà per a fomentar la coordinació, la unitat i comunió en el si de l’Església particular, al voltant del bisbe, que la guia en la fe i en la caritat. Convé destacar el valor de la comunió, que és la mateixa vida de l’Església, «la qual es manifesta com a poble unificat des de la unitat del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant» (Concili Vaticà II, Constitució Lumen Gentium, 4).

La Cúria està al servei de la diòcesi: dels fidels, de les parròquies, institucions, associacions, comunitats de vida consagrada i, en general, de tots els qui viuen i treballen en l’Església diocesana al servei de l’evangelització.

A la columna de la dreta trobeu l’organigrama detallat del Bisbat de Sant
Feliu de Llobregat.

En aquests enllaços us podreu descarregar
l’organigrama detallat del Bisbat de Sant Feliu
de Llobregat i el llistat d'Associacions i Fundacions que en depenen:

-
-
-