Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Moviments i grups

 

MCPCC Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de CatalunyaSom un moviment d'adults d'acció catòlica que volem ser un mitjà per testimoniar, evangelitzar i estendre el Regne de Déu enmig del món. Som un moviment de l'acció catòlica especialitzada perquè volem ser un moviment arrelat en la vida i la realitat dels nostres pobles i de les nostres comarques i, des d'aquest medi, obrir-nos a l'església diocesana i universal.

Què ens proposa el moviment?

1. Que la fe cristiana impregni les nostres vides i n'il·lumini els fets i les situacions, ajudant-nos a convertir les actituds del cor per donar resposta evangèlica en el lloc i en el moment històric que vivim.
2. Que ens ajudem i ens recolzem mútuament en els compromisos que prenguem i en les diferents situacions i dificultats de la vida quotidiana.
3. Que, com a Església que som, el testimoni i les actuacions que portem a terme en els nostres pobles mostrin un rostre de Crist acollidor de les necessitats i de les realitats humanes.
4. Que oferim i iniciem en el camí de la nostra experiència altres cristians i cristianes, així com aquelles persones que encara no hagin descobert el sentit del missatge de Jesús.
5. Que, arrelats en el nostre medi, col·laborem amb totes les persones de bona voluntat per humanitzar la vida del nostres pobles.

Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya
C. Corró 104
08400 Granollers
Tel. 93 840 17 34
Fax 93 840 13 67

laveu@mcpcc.cat
www.mcpcc.cat