Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Delegacions diocesanes

 
Delegat

JORNADA MUNDIAL VIDA CONSAGRADA

Dia: 02.02.2019
Lloc: Catedral de Sant Llorenç
Hora: 12.00 h.

Lema: "Pare nostre. La vida consagrada, presència de l'amor de Déu"

Som a les portes de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, el dia 2 de febrer, dissabte. Us convido especialment a l'Eucaristia, que presidirà el bisbe Agustí Cortés, a les 12.00 hores., a la Catedral de Sant Llorenç.

En aquesta diada l’Església fa memòria del dia que Jesús, per mitjà de Maria i de Josep, presentat al Temple de Jerusalem, va sotmetre la seva vida al Pare. De la mateixa manera en aquest dia els consagrats i consagrades volem renovar l’ofrena de nosaltres mateixos a Déu per a la salvació del món. Les comunitats de vida consagrada ens obrim a l’acollida i a l’anunci humil i decidit de la pròpia vocació y consagració. El testimoni de la llibertat davant els béns de la terra, de la radicalitat del nostre amor a Crist i de la joia de cercar i de fer sempre la voluntat del Senyor són el millor camí per a fer conèixer i estimar la Vida Consagrada en l’Església y entre els homes.

El lema d’aquesta Jornada que celebrem és “Pare nostre. La vida consagrada, presència de l’amor de Déu”. El consagrat viu, aquí a la terra, la seva relació fraternal amb el Fill i, juntament amb Ell, mira la cel, doncs sap que allà té un Pare que l’espera amb anhel per a unir la seva vida divina amb la seva, humana, en una abraçada eterna.

A tots vosaltres, persones consagrades de la nostra Diòcesi, us animo a redescobrir la grandesa del do rebut, expressat en aquesta Jornada com a “trobada de la presència de l’amor de Déu”, per poder viure coherentment la nostra missió en l’Església i en el món, propiciant la trobada amb l’amor de Déu.

A més, en aquesta celebració donarem gràcies per la presència en el nostre Bisbat del Moviment Vida Creixent, que com nosaltres també tenen la Festa de la Presentació del Senyor com a gran Jornada.

Que la nostra vida consagrada, com Maria i Josep, desvetlli en nosaltres una actitud de joia perquè ens sentim estimats pel Pare.

INFORMACIONS

- A l'Eucaristia adreçarem al Senyor una pregària especial per als germans i germanes que aquest any celebrem els 25, els 50, els 60 anys o els 75 anys de vida consagrada. 
- S'encomenaran a Déu els difunts i difuntes del 2018.

 Envia

Delegat: P. Josep M. Henríquez Farreras, OSB

Altres membres de la delegació:
Gna Teresa Gamisans, CCV
Gna. Enriqueta Guarch, OSB

vidac@bisbatsantfeliu.cat

Notícies de la delegació
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013
9/06/2019
PROFESSIÓ SOLEMNE DEL G. PAU VALLS I GONZÁLVEZ, MONJO DEL MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT
Avui, en la Solemnitat de la Pentecosta, durant la missa conventual, el monjo Pau Valls i Gonzá... [+]
Agenda de la delegació
2019
 
DLL DM DC DJ DV DS DG
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
  
2
dissabte
JORNADA MUNDIAL DE LA VIDA CONSAGRADA
[+]
2
dissabte
JORNADA MUNDIAL VIDA CONSAGRADA
Lema: "Pare nostre. La vida consagrada, presència de l'amor de Déu" [+]